درمان حاملگی مولار

سلام، من دو بار حاملگی مولار داشتم و الان 9 ماه از کورتاژ آخر من میگذره میخوام برای حاملگی اقدام کنم ولی از تکرار این قضیه ترس دارم. در صورت تکرار برای بارداری چه کاری باید انجام بدم؟ روش های کمک باروری مثل آی وی اف و آی یو آی میتونه کمکم کنه یا اصلا ربطی نداره؟مشکل من چطور حل میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ابتدا دوره درمان را کامل کنید. بهتر است حداقل یکسال صبر کنید تا بدن به حالت عادی برگردد و بعد اقدام کنید.‌برای انجام بررسی های بیشتر با پزشکتان مشورت کنید ولی متاسفانه امکان تکرار این مشکل وجود دارد. روز خوش