احساس پوچی و افسردگی میکنم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2691 بازدید 4 تبادل تجربه

سلام. احساس افسردگی دارم و اینکه هیچکس خوشش نمیاد ازم و همیشه مجرد میمونم. فکر میکنم در آینده تنها و بی کسم. کلا خودمو پوچ میدونم و مدام از خودم ایراد میگیرم. راهنمایی میکنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

دوست عزیز باید بررسی کنید ببینید این طرز فکر از کجا نشات میگیره!

چرا فکر میکنید همیشه مجرد میمونید!

به نظر میرسه دلیل این افکار شما این است که شما خودتون رو بی ارزش میدونید برای همین مدام در حال ایراد گرفتن از خودتون هستید

اولین قدم شناسایی علت این افکار و احساسات تون هست

یک جدول درست کنید از ستون های ( موقعیت، فکر ، احساس، رفتار) یک هفته این جدول رو پرکنید . ببینید تو چه موقعیتهای چه فکری از ذهنتون میگذره . و بعد از فکر چه احساسی به سراغتون میاد و چه رفتاری انجام میدهد. و به حس های بدنی تون هم توجه کنید مثلا تپش قلب. منقیض شدن عضلات  و...

با پر کردن این جدول اطلاعات زیادی از خودتون بدست میارید در مورد این که زیر این حس بی ارزشی  وپوچی چه چیزی هست .

بعد از شناسایی افکار منفی  ( یا به اصطلاح خطاهای شناختی ) خود به دنبال راه درمان باشید

- فهرستی از نقاط قوت و ضعف خود بنویسید . سعی کنید خیلی منصفانه آنها را بنویسید . برای تهیه این لیست میتونید از دوستان و یا خانواده تون کمک بگیرید .

اگر میشود برای نقاط ضعف کاری انجام داد حتما شروع به برنام هریزی برای آن انجام دهید .

- خودتان رو همانطور که هستید بپذیرید . همه انسان ها ارزشمند هستند جدا از ظاهر. موقعیت اجتماعی و..

تمرین کنید خودتون رو دوست داشته باشید و به خودتون عشق بدید ما زمانی میتوانیم دیگری رو دوست داشته باشیم که اول بلد باشیم قربون صدقه خودمون بریم و خودمون رو با همه نقاط مثبت و منفی بپذیریم .

- برای خودتون هدف تعیین کنید . اهداف کوتاه مدت و اهداف بلندمدت مثلا دوست دارید ده سال دیگه کجا باشید و حاضرید برای هدف تون چیکار کنید .

- دست از سرزنش کردن خودتون بردارید

- فعالیت بدنی تون رو افزایش دهید . به دنبال روشهای برای شاد کردن خود باشید

- زمانی که روزتون رو میخواهید شروع کنید . شروع به نوشتن برنامه تون روز تون کنید و هرکاری که انجام میدهید علامت بزنید.

- مثبت فکر و زندگی کردن رو تمرین کنید

شروع به برقراری ارتباط موثربا دیگران کنید . روابط اجتماعی تون رو بالا ببرید

- به این فکر کنید تا به حال اینجوری زندگی کردید  وفکر کردید چه چیزی عایدتون شده کمکی بهتون کرده؟ اگر نکرده پس روش زندگی تون رو تغییر بدید. در واقع انتخاب کنید که تغییر کنید . از صندلی قربانی بلند شید و دست تون رو بزارید روی زانوهاتون و شروع کنید

- دوست خوبم ازدواج مسئله مهی در زندگی هر فردی محسوب میشه . و ازدواج به ما کمک میکند به نیازهای خودمون پاسخ بدیم  اما این رو بدون بخشی از زندگی ما ازدوداج کردن است نه همه زندگی . زمانی که شما خوشبختی تون رو در گرو ازدواج میبیند نمیتوانید زندگی سالمی داشته باشید و همیشه در حسرت این هستید کسی از راه برسه و شما رو خوشبخت کنه.

اعتماد به نفس داشته باشید و خودتون رو دست کم نگیرید چه ازدواج بکنید چه نه.

اگر شما نتونید حس آرامش و شادی رو درون خودتون پیدا کنید در نهایت حتی اگر هم ازدواج کنید با هر تلنگری احساس تنهایی خواهید کرد .

کتاب های در زمینه اعتماد به نفس مطالعه کنید ( مثل اعتماد به نفس به زبان آدمیزار و..)

موفق باشید

تجربه شما

 عزیزم هنوز خیلی جوونی که بخوای اینطور فکر کنی منم وقتی همسن تو بودم گاهی این حسو داشتم ولی الان که فکر میکنم میگم ای کاش بیشتر از اون روزا لذت میبردم به این فکر کن که زمان رفته برنمیگرده و اینو بدون که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی اگه امکانشو داری برو پیش یه مشاور من این کارو کردم و نتیجه گرفتم

چه عالی راهنمایی کردین

اصلا اینجور فکر نکن عزیزم. منم 5 سال پیش اینجوری بودم ولی همه چیز عوض شد. دل به هر کسی از سر بی کسی نده. به هر کسی اعتماد نکن. جز خدا که تو رو میبینه. پاک باش خدا بدادت میرسه. من نتیجه گدفتم. نذر کن. با خدا حرف بزن.

سلام من هم این روزها خیلی احساس افسردگی میکنم خیلی زیاد

رفتارهای دخترم که فکر میکنه ترنسه

حقوق پایین شوهرم از صبح ساعت 7 ونیم تا ده شب با ماهی 500 و با دوتا بچه یه دانشجو و یه بچه پوشکی

قبول نشدن دخترم در یه رشته آینده دار با وجودی که تمام تلاشم رو در این 18 سال براش کردم همه ی طلاهام و فروختم کتاب و کلاس فرستادمش تا درس بخونه اما دریغ از دوست ناباب

اما حالا مسئله مهم رفتارهای دخترمه با اینکه در شهرخودمون روزانه قبول شده حالا که کارنامه سبزش اومده و دقیقاهمین رشته اما دانشگاه استان دیگه میگه میخوام برم آبروی من رو در فامیل بارفتارهای پسرونه برده ماههاست که چندین دکتر بردمش و گفتن اصلا ترنس نیست و فقط احساس کمبود و شاخ شدن داره

قبلا دختر معتقد مودب با اعتمادبنفس درس خون بود حالا با یه عده ای که اونها هم خودشون رو ترنس میدونن و تیپ پسرونه زدن و در خیابون و همه جا پسرونه میگردن دوست شده همه جای بدنش رو هم تیغ تیغی کرده و کلا ادای آدمای لات رو در میاره 180 درجه با قبل تغییر کرده

خیلی افسرده شدم قبل دکترا و مشاورا میگفتن فشار کنکوره اما بعد از کنکور بیشترشده نتیجه ش هم براش مهم نبودفقط میخواست شهری قبول بشه که کسی نشناسه و با خیال راحت پسرونه بگرده

خیلی خسته ام این روزها خدا میدونه همش به فکر خودکشی  هستم یکی بخاطر دختر کوچولوم که خیلی بهش و بهم وابسته است و یکی میترسم نمیرم فقط معیوب بشم

خواهش میکنم کمکم کنید

@ماهورادخت

کاربرگرامی سلام

لطفا سوال خود رو در قسمت ( از مشاورین کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید. با تشکر