پیدا کردن مسیر زندگی در نوجوانی

سلام.من دختر 17 ساله ام. هنوز راهم رو پیدا نکردم. نمی دونم که از این دنیا چی میخوام نمیدونم که دوست دارم چطور آدمی باشم. ثبات اخلاقی ندارم و هر روز تصمیم می گیرم که یک آدم جدید باشم. چطور می تونم خودم رو پیدا کنم!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

عزیزم شما در یکی بهترین دوره‌های زندگیت هستی و این اقتضای سن شماست، توی این دوره فرد تفکر انتزاعی داره و شکل گیری هویت دقیقا همین دوره صورت می‌گیره پس طبیعیه که ذهن شما به دنبال تغییر باشه و این جای تحسین داره، منتها الگوهای مناسب، شرایط محیطی و تلاش برای رسیدن به هدف از اهمیت زیادی برخورداره

بهتره برای کسب مهارت‌ها وقت بذاری، به شغل آینده و رشته تحصیلیت فکر کنی، اگه به موسیقی و هنر... علاقه داری در موردش مهارت کسب کنی، یه موضوع مورد علاقه‌ تو انتخاب کن و در موردش حتما کتاب بخون و یادت باشه با یه دست چند تا هندوانه بر نداری، راه درازی در پیش داری و دورنمای این راه بسیار زیبا و دلچسبه

با آرزوی لحظاتی پر از موفقیت