با سلام.

بنده ۱۵ سال سن دارم و متاسفانه خودارضایی میکنم .

هنگامی که در خودارضایی زیاده روی میکنم مثلا در دو روز ۳ بار خودارضایی می کنم در دفعه اول هیچ مشکلی وجود نداره و در مرتبه دوم رنگ منی کمی زرد میشه و در مرتبه سوم رنگ منی بازم کمی زرد رنگ میشه ولی زیر شکمم برای یه ساعت درد میکنه و حدود یک روز هنگام ادرار کردن توی مقعد احساس سوزش میکنم یا  گاهی نمی تونم ادرار کنم ولی بعد از یک ساعت می تونم ادرار کنم

مشکل من چیه جدیه  با ترک خودارضایی مشکل حل میشه؟ با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

در صورتی که عادت خودارضایی رو کم کنید عوارضی که فرمودید برطرف میشود.