با عرض سلام.

آقای دکتر همسرم از فرزند ۶ ماهه ام برای جلب توجه استفاده میکند، مثلا او را بغل میگیرد و بازار میرویم ،می گوید همه نگاهها سمت بچه ما بود و همه گفتن چه زیباست و..

وقتی به شهرستان می رویم او را در اوج گرما به بازار می برد که دیگران او را نگاه کنند من واقعا خسته شدم

بچه ام اذیت میشود

لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
خوب مسلما فرزند ایشون براشون خیلی عزیز هست و چون ایشون کودکتون رو ثمره خودشان میدانند قطعا حق دارند به اصطلاح با بچه پز بدن و این در بین تمام پدر و مادر ها وجود داره، زمانی که ایشون این کار رو انجام میدن و شما واکنش نشون میدهید احساس ناخوشایندی در ایشون ایجاد می‌کند و بر خلاف تصور شما همسرتان بیشتر تمایل دارند به کارشان ادامه بدهند
پیشنهاد میکنم حساسیتون رو در درجه اول کم کنید و در درجه بعدی از یک فرد دیگه مثل مادر شون یا مادر خودتان بخواهید بهشون تذکر بدن، و تا حدودی هم بهتر هست غیر مستقیم گفته بشه