بارداری و فعالیت با مواد داروسازی

سلام خسته نباشید من در آزمایشگاه کنترل کیفیت داروسازی مشغولم و تازه متوجه شدم باردارم آیا مواد، خطری برای جنین ایجاد میکند؟ البته همیشه با دستکش و ماسک هستیم ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارشناس ازمایشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
من از موادی که شما با آنها در ارتباط هستید اطلاعی ندارم و خودتان میتوانید از اطلاعات آن با توجه به تخصصتان مطلع شوید و یا از مسئولین آگاه مربوطه سوال فرمائید. نگران نباشید. روز خوش