تاثیر فعالیتهای بدنی در اقدام به بارداری

با سلام

آیا پس از اقدام برای بارداری (نزدیکی)، انجام فعالیتهای بدنی مثل پیاده روی سریع یا تردمیل و کوهنوردی، برای انجام فرایند لقاح مشکلی ایجاد میکند؟ و ممکن است باعث عدم لقاح شود؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر ورزش کردن مشکلی برای لقاح به وجود نمی آورد اما اگر تست بارداری شما مثبت شد باید برای پیشگیری از سقط از فعالیت های شدید بدنی پرهیز کنید وفقط می توانید به انجام ورزشهای سبک مانند پیاده روی و...‌. بپردازید  موفق باشید