نخوردن گوشت و مصرف جیسینگ

عرض سلام و ادب

دختر ۱۸ ساله ای دارم که برای آمادگی کنکور روزانه ۱۰ الی ۱۲ ساعت درس میخواند. از طرفی به خاطر دوست نداشتن گوشت خیلی کم گوشت در برنامه غذاییش است. روزانه یک مکمل مولتی دیلی میخورد. آیا میتوانم برای کاهش خستگی ناشی از فعالیت مغزی او مکمل جیسینگ به او بدهم؟ خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
می توانید بجای گوشت از مرغ یا ماهی یا سفیده تخم مرغ یا پنیر و یا آجیلها استفاده نمایید. مکمل جنسینگ خوب است ولی مکمل جینکوسان که ترکیب جنسینگ و جینکوبیلوبا است که برای تقویت حافظه موثر است، بهتر است.