تخمدان پلی کیسینگ

دوم دبیرستان بالاخره پریود شدم اونم چه پریودی یعنی یادم نمیاد منظم بوده باشم و خونریزی روز به روز کمتر میشه رفتم دکتر گفتن سالمی سونوگرافی دادم نوشته بود همه چی طبیعی فقط تخمدانهام پر از کیست های ریزن و دکتر فقط بهم قرص جلوگیری میداد منم روز به روز چاقتر و عصبی میشدم اون موقع ها لاغر بودم اما قرص ها چاقی بی اعصابی و موی زائد میدادن به من اونم تو بیست سالگی و منم دیدم فایده ای نداره رهاش کردم به مرور هی بیشتر پریودم عقب می افتاد و خونریزیم خیلی کاهش پیدا کرده بود چون ورزش می کردم اوایل بهتر شده بودم اما به مرور انگار بدنم در مقابل ورزش مقاوم شده بود کلا بدنم به همه چی مقاوم میشه حتی دارو .. تا اینکه به سی سالگی رسیدم مجدد رفتم دکتر گفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه و علاجی باشه و فقط تنها چیزی متوجه شده بودن همون نام این بیماری بود و مجدد قرص جلوگیری و مجدد خوردن و مرتب شدن و مجدد طبق دستور پزشک قطع کردن اما باز به تاخیر افتادن مدام .. واقعا نمیدونم دیگه چی کار کنم واقعا خسته شدم یه مدت گرمیجات زیاد می خوردم خوب شد اما باز بدنم مقاوم شد و تاثیر نکرد .. به خاطر کارم پشت میز زیاد می شینم الان 34 سالم هست مجردم زیر شکمم بزرگ شده و واقعا عاجز شدم از این مشکل لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل گاها کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید ورزش کنید با ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی مناسب و داروهای گیاهی قاعده آور می توانید پریود خود را تا حدودی  تنظیم کنید موفق باشید.