با عرض سلام

همسرم به مشاوره رفتند و متوجه شدند که افسردگی حاد دارند ؟ وظیفه من در این دوران چیست؟ من باید چه کار کنم ؟

این رو هم بگم که چند وقتی هست از همسرم دل چرکینم. وقتی آزارهاش یادم میاد خیلی حالم بد میشه. نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم. از طرفی هم زندگیم و همسر و بچه ام رو دوست دارم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

یکی از مواردی که به صمیمیت بین زوجین بسیار کمک می کند سازگاری هست

سازگاری یعنی در خوشی ها و ناخوشی ها کنار یکدیگر باشیم

همسر شما دچار افسردگی شدند در این شرایط نیاز دارند بیشتر درک شوند می دونم راه سختی درپیش دارید اما با همراهی و همدلی می توانید دربهبود همسرتون بسیار موثر باشید

به هیچ عنوان به همسرتون برچسب نزنید که تو افسرده ای بلکه تلاش کنید اوقاتی رو با هم پیاده روی کنید و برنامه تفریحی و لذت بخش داشته باشید