نمیدونم چ کنم الان. یکساله و نیمه عروسی کردم. سرکار میرفتم شوهرم یک مدت بیکار شد و من خرجی می اوردم بعدش.کار گیر آورد نذاشت برم سرکار الان چند ماهه میگذره مثل افسرده هام. به زور خودمو میخوابونم.سردرد دارم میگه شوهرم برم سرکار اما دیگه دلم نمیخواد. دلم نمیخواد برم ورزش نمیخوام برم بیرون. تا میریم بیرون میگم برگردیم خونه. سر یک چیز کوچیک همش دعوا راه ميندازم میگم طلاق میخوام اما اصلا دلیل اصلی ناراحتیم شوهرم نیست. دلم مرگ میخواد خونه مادرشوهر میشینم از بس قیافمو درست کردم لب خندون مصنوعی برای دیگران حالم از خودم بهم میخوره احساس پوچی دارم. میدونم راه حلش سرکاره یا کلاس یا تفریح اما نمیخوام برم نمیتونم برم. عاشق بچه ام از بس خانواده ها دخالت کردند که نیار دیگه دلم نمیخواد. تنبلی تخمدام دارم تازه فهمیدم. روزها صبح تا شب ساعت 8 شوهرم سرکاره و من خونه ام فیلمی که دوست دارم میاد ولی دو دقیقه میبینم تلویزیون خاموش میکنم حوصله ندارم مدام دراز کش خوابیدم چشمام بازه و فکر میکنم سردرد پیدا کردم از فشار پایینه.میدونم بدنم یخه.

فقط شهامت خودکشی ندارم.حتی دلم نمیخواد برم چند روزی خونه مامانم.دلم پیش هیچکسی نیست.موندم چه کنم.خرید کردن حالمو بهم میزنه؟ کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

حالاتتان را ميفهمم و بدون شك اين حالات بيانگر تغييرات شيميايي درون بدن شماست كه باعث علائمي از افسردگي شده است .سخت است اما خودتان بايد به خودتان كمك كنيد و براي بهتر شدن حالتان تلاش كنيد .افكار بي اساس را كنار بگذاريد و هرچقدر سخت حركت كنيد كمر همت ببنديد تا شرايط را عوض كنيد .

لازم و ضروري است به مشاور مراجعه كنيد