درد دنده های سمت چپ در بارداری

سلام خسته نباشید. من ۲۳ هفته و ۳ روز بارداری هستم و از وقتی که باردار شدم دنده سمت چپم درد میکنه اوایل کمتر بود ولی الان چند هفته ای میشه که دردم بیشتر شده جوری که اصلا نمیتونم خودمو نگه دارم چه در حالت نشسته چه ایستاده فقط دراز کش یکمم بهترم اونم فقط یکم خوب میشه بعد دوباره درد میگیره امروزم رفتم پیش دکترم گفت که تخصص من نیست باید بری پیش دکتر داخلی. میشه کمکم کنید چیکار کنم حداقل یکم دردم ساکت بشه

ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز طبق گفته پزشک خود باید به پزشک داخلی مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما سونوگرافی درخواست شود در صورت درد شدید می توانید از قرص استامینوفن ساده بدون کدئین استفاده کنید تا درد شما ساکت شود موفق باشید.