استفراغ و درد پشت و دنده ها در بارداری

سلام روزتون بخیر

توی هفته ۲۱ بارداری هستم. دیروز چند ساعت بعد از ناهار، دچار شکم درد و تهوع شدم.

سه بار پشت هم استفراغ کردم و معدم چیزیو قبول نمیکرد. خیلی عجیب بود چون من تو سه ماهه اول حتی ویار هم نداشتم. فقط فکر کردیم بخاطر غذا یا کلم بروکلی زیادی بود که خوردم. از صبح بهترم ولی دنده ها و پشتم درد میکنه و گاهی سرفه میکنم، موقع سرفه هم پشتم دردمیگیره. مشکل خاصی هست؟

یه زایمان زودرس تو هفته ۲۴ داشتم و الان آسپرین و شیاف پروژسترون استفاده میکنم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید مواظب رژیم غذایی خود باشید و از پرخوری پرهیز کنید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید موفق باشید.