درد زیر دنده چپ و دلپیچه در اوایل بارداری

سلام خسته نباشید. من نه هفته و سه روز باردارم گاها زیر دنده چپم درد میگیره و گاهی احساس دلپیچه میکنم که خیلی سردم میشه در طول روز میخواستم ببینم مشکل خاصی هست واقعا نگرانم ؟ کمی یبوست دارم که با غذا ملین بهترم و کمی نفخ دارم ممنون از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مشکل جدی وجود ندارد اما بهتر است به پزشک معالج خود اطلاع دهید تا بررسی  و پیگیری صورت بگیرد موفق باشید