تفسیر آزمایش ادرار 24 ساعته در بارداری

سلام خسته نباشید. من در هفته 34 آزمایش ادرار 24 ساعته دادم اینطور است که :

حجم ادرار نرمالش 1600_600 ( برای من 1500)

کراتین ادرار نرمالش 1000_80 ( برای من 612 )

پروتیین ادرار نرمالش up to 150 ( برای من 240 ) هست میشه تفسیرش کنید؟ راسته میگن دفع پروتیین تا 300 نرماله ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیولوژیست وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
در این موارد باید نتیجه ادرار ساده رو درکنار سایر علائم تفسیر کرد.بطورمثال اگر سلول سفید یا باکتری به مقدار زیاد در ادرار باشد این پروتئین کم ارزش می شود و باید کشت ادرار هم درخواست شود. اگر در بالین فشار بالا رفته باشد یا افزایش وزن خارج از حد مجاز بارداری رخ داده باشد این پروتئین ارزش پیدا می کند. لذا تفسیر این مقدار پروتئین در ادرار ۲۴ ساعته نیاز به جمع بندی کلیه موارد کنار هم دارد.