سلام.من هفته 30 بارداری هستم تو ازمایشه قند 3 ساعته قنده ناشتام84 قند یه ساعته 161 دو ساعته157 و 3ساعتم 151 بود که از ماکزیمم 110 خیلی بیشتره. میخواستم ببینم تو تغذیم چه چیزایی رو باید رعایت کنم؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بهتره از مصرف غذاهای چرب روغن جامد نان های سفید انواع شیرینی فست فود ها و غذاهای سرخ کرده و آماده میوه هایی مثل خربزه. موز. هندوانه و طالبی و انگور پرهیز کنید و پیاده روی داشته باشید پایدار باشید