سلام خسته نباشید . دخترم ۲۱ ماهشه از ۱۷ ماهگی کم کم آموزش رو شروع کردم و الان خداروشکر خوبه ۱هفته ای هست که دیگه توی لباسش ادرار نمیکنه. اما خیلی وقتها بازیگوشی میکنه و نمیگه دو ، سه قطره که جیشش ریخت میگه مامان جیش دو ، سه روز پیش خوب بود به مدت ۳ روز بدون اینکه قطره ای بریزه میگفت تا اینکه یه بار سر یه وسیله گریه کرد بهش ندادم بیشتر جیغ زد و گریه کرد دو قطره ریخت بعد گفت جیش دیگه بد عادت شد. حالا باز یه کم نشت میکنه بعد میگه. نظرتون طبیعیه من چه کار باید بکنم. علائمش رو دیدم ببرم بدون اینکه صبر کنم خودش بگه. البته تجربه در مورد دخترم نشون داده خودشو خیس کنه دستش میاد زود میگه تا ببرمش. خودم بردنی همکاری نمیکنه لج میکنه نمیاد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزیز
چون به موقع جیشش رو نمیگه و بازیگوشی میکنه خوب دو سه قطره میریزه و این کاملا تو بچه ها طبیعی هست .بچه ها وقتی سرگرم بازی کردن هستن توالت رفتن براشون سخته.