حساسیت به شیرگاو در نوزاد دوماهه

سلام

 پسر من 2 ماه و 15 روزشه که از 15 روزگی خون تو مدفوعش بوده و هنوزم کم و بیش هست وزن گیریش خوبه شیر هم زیاد میخوره هیچ مشکلی نداره دکتر بردم گفت حساسیت هست آزمایش کشت مدفوع هم چیزی نشون نداد، فقط شیر خودمو میدم و رژیم هم گرفتم بازم خون داره نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم میترسم مشکلش چیزه دیگه باشه دکتر تشخیص نداده

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

رسیدن به تشخیص نهایی بر اساس ترکیب شرح حال و معاینات و آزمایشها به دست می آید لذا رد یا تایید تشخیص فرزند شما در فضای مجازی امکان پذیر نیست اما اگر تشخیص حساسیت به پروتئین گاوی صحیح باشد مرحله اول شامل پرهیز غذایی از خوردن تخم مرغ و لبنیات و مغزهای خشکبار میباشد مراحل بعدی نظیر استفاده از شیر خشک ها باید فقط تحت نظر پزشک باشد در صورت قطع مصرف لبنیات توسط مادر استفاده از مکملهای کلسیمی الزامیست