با سلام

دخترم که یکساله شد مجدد باردار شدم حالا میخوام بهش شیر گاو بدم.در 16 ماهگی وزن 8.850 و قد 80سانتیمتر، وزن تولد 2.8 بوده

1-در روز باید چند سی سی شیر گاو بخوره؟

2-شیر گاو باید چگونه جوشانده شود؟

3-ماندگاری شیر گاو چقدر است؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
رشد کودک شما خوب نیست. این وزن برای کودک 16 ماهه کم است.باید به پزشک مراجعه تا علت کم وزنی کودک بررسی شود.
روزی دو لیوان شیر می تواند بخورد. غذاهای مقوی برای کودک بپزید. شیر پاستوریزه نیازی به جوشاندن ندارد و تاریخ انقضا دارد.