دخالت مادرشوهر برای بچه دار شدن ما

سلام. خسته نباشین. من شوهرم ۲۰ سالمونه. ۲ساله ازدواج کردیم. شوهرم تک فرزنده و شغلی نداره. خرج ما رو پدرشوهرم میده

یک سال عقد بودیم. الان یکساله عروسی کردیم. تو یه اتاق خونه باباش زندگی میکنیم. خونه پدرشوهرمم اجاره ای هست. پدرشوهر با اینکه ۲۲ ساله با مادرشوهرم ازدواج کردن ولی یه قرون از خودشون ندارن. همش قرض کردن و بدهی دارن. پول نگه دار نیستن. واسه چیزای بیخود خرج میکنن. از وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم راه میره میگه بچه بیارین. آخه اینا تو خرج خودشون موندن. هی میگن روزی بچه رو خدا میرسونه مگه شوهرت خدا روزیش رو نرسونده. (رسونده ولی چه رسوندنی که هر چی لازم دارن باید پول قرض کنن.) من نمیدونم چیکار کنم. به شوهرمم تا میگم میگن چی برات کم گذاشتن که میگی نمیتونن خرج بچه بدن. ولی من با این وضعی که دارن واقعا نمیتونم بچه دار شم. چیکار کنم شما بگین؟ هر چی هم بگم به شوهرم و مامانش بر میخوره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋�

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

بهتر است روابط خود را با همسرتان بسيار مستحكم و صمیمی کنيد ،هر چقدر بتوانيد جو صميمی خود را با همسرتان بيشتر كنيد ،راحت تر خواهيد توانست اين مسائل را حل كنيد .دونفرگی های خود را تقويت كنيد.با زبان احترام و نرم با همسرتان در اين مورد صحبت كنيد.از مادر همسرتان پيش ايشان بدگویی كنيد ،چون باعث ناراحتی و كدورت در روابط خودتان ميشود .در مواقعی كه مادر همسرتان  صحبت سر اين مسائل كه دوست نداريد باز ميكنند ،موضوع صحبت را به شكلی ماهرانه عوض كنيد و يا خود را مشغول انجام كاری کنيد يا مكان را بصورتی محترمانه به بهانه يک كار ترک كنيد .

                 شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻