سلام میشه رفتار جراتمندانه رو نسبت به همسر و خانوادش برای من بازگو کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه مارو انتخاب کردید

جرات ورزی و ارتباط موثر یکی از مهارت های زندگی می باشد به این معنی است که فرد برای خود و خواسته هایی که دارد ارزش و احترام قائل است و نظر دیگران را به نظر خود ترجیح نمی دهد مثلا اگر کسی با شما برخوردی کند که شما ناراحت شده اید می توانید صادقانه به او بگویید که من از این برخورد تو ناراحت شدم و حتی در مهارت نه گفتن اگر خواسته ای را از طرف دیگران دوست ندارید می توانید جواب رد بدهید اما با رعایت کردن احترام

می توانید کتاب مهارت های زندگی دکتر جزایری را مطالعه بفرمایید

و با مشاوری به صورت حضوری در ازتباط باشید

موفق و‌موید باشید