تریاک مصرف کردن پدرم در منزل

با سلام. مامانم تازه بهم زنگ زده و گفتش بیرون کار داشتم همین که اومدم خونه متوجه شده بابام تریاک رو گاز میکشیده ولی بروی خودش نیاورد منتها بابام دست و پاشو گم کرده. اینم بگم بابام از وقتی ما کوچیک بودیم دیسک گردن و کمر و پوکی استخوان داشته که همیشه به دکتر های مختلف میرفتند و متاسفانه تمام دکترها همش همین راه نادرست رو راهکار میدونستند. البته من مجرد که بودم بابام توی خونمون هیچوقت هیچ کاری نمیکرد شاید تفریحی اونم بیرون با بعضی از آدمها میکشیده.  بابام چند ماه که خونه بیکاره و ماشین در به داغونو فروخت که یه پراید خوب بگیره که یهو همه چیز گرون میشه. حالا من از شما راهنمایی میخوام که چیکار کنیم تا برای بابام عادت نشه تو خونه مصرف کردن. بعدش به مامانم چی بگم که آرومتر باشه با توجه به اینکه مامانم با همه چیز بابام تو این سالها ساخته. وای داغونم اگه شوهرم و زنداداشم بفهمن چی. وای خدا بهترینها رو برامون رقم بزن

اطلاعات تکمیلی

سن 56 جنسیت مرد شغل رانندگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روان درمانگر

سلام

الان دو تا موضوع مطرحه اگه نگران مصرف پدر هستید باید با توجه به شرایطشون برای تبدیل به عادت نشدن راهکارهایی هست که برای درمان باید اقدام بفرمایید .

موضوع دیگه این که احتمالا درست متوجه شدم شما با مصرف پدر مشکلی ندارید با انجام اون در محیط منزل که مشکل دارید در مورد این موضوع باید بگم که حضور و امنیت خانواده و از همه مهمتر مادرتون تکرار این عمل رو بیشتر نمیکنه که کمتر هم میکنه مادرتون بهتره به ایشون امنیت روانی بدن و حمایت عاطفی کنن و به خاطر از دست دادن های مادی اخیر سرزنش نکنن ، اقتدار ایشون با گلایه کردن مادرتون کم میشه و در نتیجه اضطراب بالاتر رفته و مصرف بیشتر میشه . در حین امنیت عاطفی اگه برای شما و خواهر و برادر های دیگه مقدور هست شرایط کاریشون رو مساعد کنید تا پدر به کار برگردن . ( از مادر محترم و با گذشت شما هم خواهش میکنم این جمله که با سختی های زندگی ساختن و.... ترک کنن { که خود این نوعی اعتیاد مخرب } اگه مادر لطفی کردن و زندگی که گاهی سخت و  گاهی شیرین بوده تا به امروز گذروندن قطعا تقویتهایی میشدن و چیزهایی از این زندگی گرفتن که تا به حال زندگی مشترک ادامه داشته )

مسئله دیگه ای که متوجه شدم بیشتر از دوتای قبل براتون ناراحت کننده تر هست نگرانی از متوجه شدن دیگران و به قول معروف حرف مردم ... ؛ در این مورد باید بگم هر کسی زندگی شخصی خودش رو انتخاب میکنه و مسئولیت اون با خودشه در مرحله اول اصلا لزومی نداره که همسر شما یا همسر برادرتون از خصوصی ترین کار خانواده شما باخبر بشن و این مدیریت به عهده مادرتون هست و رازداری همسرانه ، در مرحله دوم با تقویت نقاط قوت خودتون اونقدر مسائل ارزنده قابل ارائه هست که کسی به خودش اجازه نده انتخاب پدرتون زیر سوال ببره و یا سرکوفت بزنه .

قبل از همه این موارد لطفا از شلوغ کاری و بزرگنمایی دوری کنید هم پدرتون هم اطرافیان میدونن مادرتون خانمی فداکار و شما دختر مهربانی هستید پس از این صفات در حفظ امنیت ایشون استفاده کنید .

موفق باشید .