رفت و آمد با دوستان مجرد و احتمال مصرف تریاک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 239 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید، همسر من هر از چند گاهی با دوستان مجردش معاشرت میکند و من حدود ۱ ماه هست که متوجه شدم بعضی از دوستانش مواد مخدر مصرف میکنند ولی بهش نگفتم که این موضوع رو میدونم.ولی بهش گفتم که دیگه نباید با دوستان مجردت رفت و آمد کنی ولی هر بار که بهش میگم قبول نمیکنه و دعوا راه می اندازه. تا حالا چند باری هم شده که دهان و لباسش بوی بدی مثل بوی تریاک میداده ولی هربار یه جوابی بهم داده یه بار گفت چون قهوه خوردم بوی قهوه است و یه بار هم گفت چون چندتا سیگار کشیدم بوی سیگار میده، ولی من باز هم حرفش رو باور نکردم و اعتمادم بهش خیلی کم شده، لطفا بهم بگید چطوری میتونم بفهمم که آیا مواد مصرف میکنه یا نه و اینکه چطوری متقاعدش کنم که با دوستان مجردش رفت و آمد نکنه.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیت زنشغل خانه دار
وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

دوست عزيزممنونم كه ما رو برای مشاوره انتخاب كردين

اين كه هر از چند گاهی همسر شما بخوان با دوستای مجردشون معاشرت كنن بالذاته مشكل نداره، ولي وقتی همسر شما دارند با دوستان نامناسب معاشرت ميكنن، بيانگر يك سری مشكلات و مسائل تو زندگي زناشويتون هست، در واقع برای انسان خانه به مفهوم آرامش و خوشی و محلی براي دور شدن از دغدغه های روزمرست. زمانی زوجين به رابطه داشتن با افراد نامناسب اصرارميكنن كه خونه و همسرشون براشون؛ اون مفهوم حريم امن و لذت رو نداشته باشه. يعنی فرد يه جورايی داره با جايگزين كردن افراد نامناسب خودش رو از خونه دور ميكنه و بين اون افراد و مواد دنبال لذت ميگرده و به اصلاح خود مصرف كننده ها به مواد پناه می بره .پس شما بايد به رابطه زناشوييتون دقت كنيد و ريشه مشكلات رو تو اون قسمت پيدا كنيد، در غير اين صورت با جنگ و دعوا نمی تونيد مانع از معاشرت همسرتون بشيد.

راه های تشخيص: كاملاً از لحاظ رفتاری معلوم ميشه، مثلاً زياد پنهان كاری ميكنه، ساعات خوابش نامرتب ميشه، حجم غذاش تغيير ميكنه، پرخاشگريش زياد ميشه ،

مطمئن ترين راه تشخيص استفاده از كيت های اعتياد هست ( از راه ادرار) و يا تست خون.

ولی اين رو به خاطر داشته باشيد اگه ميخواين همسرتون تست بدهند ، ناگهاني باشه و قبلاً ايشون رو درجريان نگذاريد. چون احتمال استفاده از يك سری قرص ها برای منفی نشون دادن تست وجود داره.

تجربه شما

سلام ببخش من نظر میدم ولی حتما با دوستان معتاد هست اونم آلوده شده خیلی مراقب باش اجازه نده بره با این دوستاش. از چشماش میشه بفهمی. به سیاهی چشمش نگاه کن اگه مواد کشیده  باشه، حلقه دور چشمش گشاد میشه و چشماش قرمز میشن.