احساس بیماری مداوم همسرم

سلام. همسرم همش میگه وای فشارم رفت بالا وای فشارم افتاد وای تپش قلب.... به خدا سالم و سلامته . ولی این اخلاقو از مادرشون دارن. مدلشونه یعنی سر غذا خوردنم همش اینو نخور فلان میشی اونو نخور یا فلان بخور تو مشکل چی داری! هی عیب و بیماری و ایراد بی خود میذارند😑چیکار کنم آنقدر احساس بیماری نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز

این حالت همسر شما نگرانی مداوم از سلامتی است. یک دام ذهنی که فرد بخاطر مشکلات و خاطرات قبلی خود نسبت به سلامتی خود و اطرافیانش بسیار حساس میشود.

برای بهبود تنها کمک شما این است که خیلی صادقانه در مورد نگرانی‌تان با او صحبت کنید. ممکن است قادر نباشید او را راضی کنید که به روان‌پزشک مراجعه کند اما حداقل می‌توانید او را حمایت و تشویق کنید تا به دنبال درمان بیماری‌اش باشد. همچنین می‌توانید به او کمک کنید تا یک پزشک متخصص در این امر را پیدا کند یا با یک فرد زبده مشورت کند.

چرا که این دلمشغولی اگر شدت یابد می تواند باعث افسردگی، عصبانیت، بی اعتمادی به سیستم پزشکی و اضطرابی که زندگی فرد را مختل می کند.

بنابراین به ورزش، تغذیه سالم و مراجعه به مشاور راهکار مناسبی برای یاری همسرتان است.

اما یادتان باشد با حق دادن بیش از حد به ایشون و سکوت و توجه بی حد ممکن است به افکار ایشون دامن بزنید.

پایدار باشید🌹🌹🌹