طرز نگهداری آنوکسپارین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 44 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خونه ی ما گرمتر از ۲۷ درجه هست یخچال  هم خیلی سردتر از ۱۵ درجه هست، چطور باید آنوکسپارین نگهداری کنم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دمای مناسب نگهداری دارو بین ۱۵ تا ۲۵ درجه میباشد. سعی کنید دمای منزل را تنظیم کنید و خیلی به خودتان سخت نگیرید. روز خوش

تجربه شما

 سپاس از شما،  آخه  کولرمون بیشتر از این سرد نمیکنه، یعنی الان یخچال گذاشتم خراب شدن؟