سلام خسته نباشید. اگه خانومی بچه ای به دنیا بیاره بعد از طلاق و جدایی از همسرش آیا میتونه کلا از نگهداری بچش و اینکه اونم وظیفه ای داره در قبالش امتناع کنه . و کلا خودشو کنار بکشه از نگهداری بچه . یعنی خود زنم نخواد بچه رو نگه داره از نظر قانونی محکوم میشه که تو باید مسئول باشی یا نه ?

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام حضانت از طفل تا ٧ سالگی با مادر است اما شما ميتوانيد در شرايط طلاق بر خلاف اين موضوع توافق كنيد

تجربه شما

الان شما بگید میتونه؟ یا موقع طلاق بچه تا ۷ سالگی دسته منه؟ خیلی میترسم چون مادرش تو این وکیلو وکیل بازیاست کلی فامیل پلیس  دارن میترسم یه پولی به کسی بدن و بچه رو بگیرند

سلام خوب هستین دوساله ازدواج کردم یه بچه ۱۱ ماهه دارم شوهرم الکل مصرف میکنه و کلا خانواده بی بنده و باری هستند اگر میگید چرا با این شرایط باهاش ازدواج کردین باید بکم گول خوردم الان میخوام با وجود یه بچه اقدام به طلاق کنم چون هم کتکم میزنه هم الکل میخوره میگه ما پولداریم هرکاری میکنم برات پرونده سازی میکنم بهترین وکیلو میگیرم بچه رو از دستت میگیرم وضع مالیشون خوبه منم میترسم برن وکیل خوب بگیرن این بلارو سرم بیارند