ترشح عفونی دندان در بارداری

سلام.  من هفته دهم بارداری هستم و یک دندان پوسیده دارم که ترشح عفونی داره خیلی بهداشت رو رعایت میکنم ولی میترسم که این عفونت وارد خونم شده باشه، آیا عفونت دندان و ترشح عفونی که وارد معدم میشه باعث ناقص شدن جنین میشه؟ چه تاثیری روی جنین داره؟ به دندانپزشک مراجعه کرده ام برای هفته چهاردهم برایم نوبت زده اند اما خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.عفونت وارد خونتون میشه و برای خودتون و نوزاد خوب نیست.تا قبل از روز مراجعه به دندانپزشکتون با مشورت با متخصص زنان آنتی بیوتیک مصرف کنید.