احتمال عفونی بودن ترشحات واژن

سلام خسته نباشید... من چند روزه ترشحات آبکی دارم اما دیروز بوی بد حس کردم رنگ اون ها کرمیه و احساس خیسی میکنم موقع ترشحات . در اقدام هم هستم .امکان اینکه عفونت باشه هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر درد دارید یا ترشحات شما همراه با بوی بد، سوزش، خارش و یا تغییر رنگ میباشد باید معاینه شوید و بر اساس نوع عفونت درمان شوید.بهداشت را بهتر رعایت کنید. روز خوش