وسواس فکری در رابطه با حضور در جمع

با سلام ازتون کمک میخوام برای از بین بردن وسواس فکری اینکه پیش کسی یا تو جمع یه حرفی میزنم یه اظهار نظری میکنم بعد تا چند روز میگم کاش نمیگفتم نکنه مسخره بشم نکنه کارم اشتباه بوده باشه یا وقتی مهمون دارم دیگه بدتر میگم نکنه بد پذیرایی کرده باشم نکنه ناراحت شده باشن خلاصه این فکرهای بد تو موارد مختلف عذابم میده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام دوست عزيز اين مساله ربطی به وسواس نداره واحتمالا شما نگران قضاوت شدن از طرف ديگران هستيد و بايد مهارت اعتماد به نفس وعزت نفس رو در خودتون تقويت كنيد .برخی افراد منبع كنترلشون بيرونيه بدين معنی كه از بيرون واطرافيان خودشون تاثير ميپذيرند و در مقابل افراد با كنترل درونی بر محيط و اطرافيان تاثير ميگذارند و از ديگران تاثير نميپذيرن .

بهتره بپذيريد قضاوت ديگران اونقدر كه شما بهش اهميت ميديد مهم نيست شما اگر خودتون رو باور داشته باشيد وبه توانمنديهاتون ايمان داشته باشيد تحت تاثير قضاوت ديگران قرار نميگيريد .پيشنهاد من به شما اينكه سعي كنيد چند بار خودتون رو درمعرض قضاوت ديگران قرار بديد (به عمد) تا متوجه بشيد كه بجز گفتن يک سری حرف اتفاق ديگه ای نميفته و اين نه در مورد شما بلكه درمورد اكثريت اتفاق ميفته وفقط نوع واكنش شما ميتونه باعث تقويت و عدم تقويت اين رفتار بشه. پس مساله رو فاجعه آميز تلقی نكنيد و به راحتی از كنارش بگذريد چرا كه هرچه بيشتر به اين قضاوت ها بپردازيد اونها قوی تر و بيشتر شما رو تحت تاثير قرار ميدهند .

موفق باشيد.