من 33 سالمه و یکسال و نیم ازدواج کردم، تا چندماه دیگه میخواستم بارداربشم ، چه اقداماتی انجام بدم ؟ آیا سن من برای بارداری زیاده و ممکنه خطرناک باشه؟ برای تعیین جنسیت چه اقداماتی انجام بدم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام از نظر سن، مشکلی بارداری شما مشکلی ندارد. برای آگاهی از اقدامات لازم قبل از بارداری و همچنین داشتن جنین با جنسیت مورد نظرتان شما می توانید از راهنماییهای متخصصان و کارشناسان مرکز مهرآسا استفاده کنید. شماره تماس 88485528