سلام . من تازه عضو این سایت شدم مطالبتون واقعا مفیده میخوام بارداربشم . همیشه قاعدگیم عقب میوفته و میخواستم بدونم که این عقب افتادن قاعدگی مشکلی در باردار شدن بوجود میاره یا نه؟ واینکه برای زودتر باردار شدن چه اقداماتی انجام بدم. ممنون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این عقب افتادن نشان دهنده نظم سیکل شماست روز تخمکگذارری را پیدا کنید و 5 روز قبل از آن یک شب در میان نزدیکی