وسواس فکری در رابطه با نطفه فرزند

با سلام.

من یک دختر ۴ ساله دارم. و مدتیه وسواس فکری دارم. همش فکر میکنم من و همسرم در دوران پریودی اقدام برای بارداری داشتیم و خیلی ناراحتم. شوهرم میگه نبوده همچین چیزی. اما من خیلی نگرانم.

توروخدا بگین چیکارکنیم؟ اگه بوده باشه چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
به چیزی که در گذشته بوده و معلوم نیست آیا اتفاق افتاده یا نه، فکر نکنید. اگر واقعا چنین کاری کردید، استغفار کنید و از همین الان برای تربیت فرزندتان تلاش کنید. هنوز هم‌ دیر نیست.
در مورد گذشته، فقط می توان استغفار کرد و جبران کرد.
اما فکر کردن به گذشته و غصه خوردن نه تنها حلال مشکلات نیست بلکه مشکلی بر روی مشکلات دیگر است.
به آن زمان فکر نکنید.
موفق و موید باشید.