سلام من 32 سالمه با 160 قد. الان تو هفته 24 بارداری هستم. قبل از حاملگی وزنم 63.5 بود الان 71.5 هستم. آیا اضافه وزنم از حد طبیعی بیشتره؟ چقدر اجازه دارم تا زایمان وزن اضافه کنم؟ چیکار کنم؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی اضافه وزنتون با توجه به هفته بارداری و اضافه وزن قبل از بارداری زیاد هست اضافه وزنتون رو کنترل کنید با مشاور تغذیه مشورت کنید تا رژیم غذایی مناسب دریافت کنید jozdany@yahoo.com شاد باشید