باسلام و خسته نباشید من دوسال هست که ازدواج کردم و 24سالم هست.تصمیم دارم که چند ماه دیگه باردار شم.جه اقداماتی باید بکنم؟ راستش من 4روز قبل از پریودم لکه بینی دلرم و روز پنجم خونریزی یاپریودم شروع میشه و اکثرا 27 تا 28 روز میشم و کاملا منظم هستش دوره هام.این مسئله نگرانم کرده می ترسم نتونم باردار شم........یا به مشکل بخورم سونو و آزمایشم دادم میگن ارثی و طبیعیه....
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم این مورد مربوط به اختلال هورمونی است ولی اگر آزمایشاتتون خوب بوده جای نگرانی نیست ، حتما مشاوره قبل از بارداری داشته باشین .تمام اقدامات لازم بر اساس پرونده پزشکیتون به شما گفته میشه .