سلام .من 24سالمه.تو 30سااگی رزیم سنگینی گرفتم.تحت نطر مشاور تغذیه،که روزانه نهایت 500کالری دریافت میکردم فقط دوهفته اول برام مشکل بود بعد عادت کردم.ب واسطه همون رزیم از وزن 86600ب وزن 64کیلوگرم رسیدم طی 4ماه ،بعد دچار مشکل یبوست شدم ،بعد فیشر و نهایت بواسیر و روز ب روز وزنم بیشتر شد،سه دفعه بهد از اون برای لاغری اقدام کردم (تحت نطر پزشک)ک باز مشکل یبوستم اود میکرد،الان گزنم بالای 90کیلو هستش و ازین وصعیت رصایت ندارم.کمکم کنید ک چیکار کنم ب وزن نرمال برسم.ممنون
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام به علت رژیم سخت و غیر معقولی که گرفتید دچار افت سوخت و ساز شده اید که اصلاح آن مشکل ولی امکان پذیر است. باید ابتدا آزمایش بدهید و میزان سوخت و ساز بدن مشخص شود. دکتر پیام فرح بخش