سلام.من 29 سلمه.تخمدونهام تنبله.پریودیم کلا نامنظمه.یه دوره چندساله قرص خوردم.اما تا قرص رو گذاشتم دوباره نامنظم پریود میشدم.قرص ها چاقم کرده بودن.نمیخوام قرص بخورم.چیکارکنم؟؟چندوقت دیگه نیخوام ازدواج کنم و بعد بچه دار بشم.مشکل برام پیش نمیاد؟؟تاریخ پریودیم از خرداد تا مهر رو براتون میگم. تاریخ بیست خرداد پریود شدم هفت تیر و هشت تیرلکه دیدم دوازدهم تیر لکه دیدم سیزدهم شهریور پریود شدم. چهاردهم تیر پریود شدم. این تاریخ این چند ماهه اخر هست.چیکار کنم؟؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در هر حال شما نیاز به دارو دارید اگر فواصل پریود بیش از دو ماه است.