با سلام و تشکر.ذخیره تخمدان من ۰/۸۵۳ هست.من مهرماه ۳۹ ساله میشم.میخوام برای بارداری اول اقدام کنم.آیا با این ذخیره میشه باردار شد یا باید آی وی اف بشم.لطفا راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر چه سریعتر جهت بررسی بیشتر و درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید. یکی دو سیکل اقدام کنید و اگر نتیجه نگرفتید سریعتر درمان میکرو را استفاده کنید. روز خوش