ذخيره تخمداني

باسلام

من قبل از اي وي اف ازمايش amh دادم كه جوابش دو شد الان كه دوباره اين ازمايش رو دادم ١/٨ شده دكتر گفته كه شش تا تخمك بيشتر نداري

سوالي كه دارم يعني بعد از شش بار پريودي شش تا تخمك من از بين ميره و من يايسه ميشم؟لطفا راهنماييم كنيد در ضمن ازمايش fsm (اگه درست نوشته باشم) زير ده بوده جوابش ٧/٥

ممنون ميشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما میتوانید دوباره  به روش ای وی اف برای بارداری اقدام کنید با توجه به عدد fsh شما خیر یائسه نمی شوید