شکل مجرای ادرار

من هنوز دختر هستم

 بعد از کلاسهای پیش از ازدواج با آینه به اندام خودم نگاه کردم متوجه شدم  انگار ادرارم از پرده بکارت خارج میشه همچین چیزی طبیعیه؟ یا مجرای خروج ادرار کاملا مشخص و واضح قابل رؤیت هست؟

تا امروز هیچ مشکلی حین دفع ادرار نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اشتباه متوجه شده اید. سوراخ ادرار در بالای سوراخ واژن قرار دارد و ربطی به هم ندارند. جهت رفع سوء برداشتتان مطالعه کنید یا با فردی علمی مشورت کنید. روز خوش