بی توجهی همسر و زندگی مستقل نداشتن

سلام خسته نباشین. من ۲۷ سالمه و ۳ ساله عروسی کردم و شوهرم قبل من ۶ سال با یه خانم مطلقه دوست بودن و حدود ۲ سال هم اون خانم صیغه موقت همسرم. البته بعد از ازدواج روابطشون قطع شد من هم بعدا متوجه شدم . مشکل اصلی من اینه که همسرم با اون خانم دونفره مسافرت و گردش و... رفته و حالا به من که رسیده توی این ۳ سال مادرش و خواهرشوهر کوچیکم که مجرده و حدود ۴۰ سالشه اولویتشه. با مادرشوهر و جاریم همسایه هستیم. اون جاریم دوتا بچه داره و ۱۵ ساله ازدواج کرده و خیلی با خانواده شوهرم بد هست و بدگویی میکنه البته به بدی که میگه نیستند اما متاسفانه اون چون اصلا تا دعوتش نکنن خونه حتی مادرشوهرمم نمیاد ولی من باید ۲۴ ساعت خونه مادرشوهرم باشم با اینکه منم مثل جاریم خونه ام مستقله. به جاریم خیلی احترام میذارن ولی من باید عین کلفت تو خونشون کار کنم و گاهی اوقات گوشه و کنایه بشنوم. البته خیلی اوقات هم واقعا خوب هستن. ولی کلا زندگی مستقلی ندارم با وجود یک بچه ۷ ماهه . توی این ۳ سالم تا حالا حتی یک گردش دونفره با شوهرم نرفتمه. افسردگی گرفتمه خیلی ناراحتم. شوهرم آدم بدی نیست ولی بهم بی توجه هست تو مواردی که دوست دارم دونفره باشیم و مدام میگه مادرم خواهرم. اون برادرشوهرم اینجوری نیست

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز.... شما لازم هست كه خانواده همسرتان را بپذيريد و سعی كنيد با آنها رابطه خوبی داشته باشيد به اين دليل كه تا پايان زندگی زناشوييتان بايد با آنها تعامل داشته باشيد پس بهتره كه ارتباطتتون حسنه باشه وگرنه خودتون بيشتر اذيت ميشين پس بهتره با مهربونی و سياستهای زنانه اونها رو تو مشت بگيريد و هيچوقت رابطه خودتونو با اونها خراب نكنيد همونطور كه گفتين اونها اونقدرها هم بد نيستند و گاهی هم خوبن و اين يعنی اينكه خيلی راحت ميشه رابطه دوستانه خوبی با اونها برقرار كرد. ولی اين به معنای اين نيست كه حتما بايد توی خونه آنها مثل كارگر باشين كه دوستتون داشته باشن ! كافيه شما خودتون باشين و مهربون باشين و اگه واسه كار كردن اذيت ميشين خيلی محترمانه بهشون اعلام كنيد كه نميتونيد انجام بدين و نه گفتن رو تمرين كنيد بدون اينكه بحث كنيد !! برای گفتن حرفهاتون هيچ موقع از نفر سوم مخصوصا جاريتون استفاده نكنيد و پشت سرشون به هيچ وجه بد نگيد!! هيچوقت هم كاری نكنيد كه همسرتون بين شما و خونواده ش قرار بگيره و اذيت بشه كه اينطوری عذاب ميكشه و اوضاع برای خودتون بدتر ميشه! برای سفر رفتن از اين ترفند استفاده كنيد كه مثلا حتی اگر يكبار همسرتون يک تفريح كوچيک شما رو برده مدام جلو همسرتون از اون تفريح تعريف كنيد و اينكه چقدر بهتون خوش گذشته و خيلی دوست داشتين و... بگين ، اينجوری احتمالش زياد ميشه كه بخواد دوباره شمارو اونجا و همينطور جاهای بيشتر و بهتری ببره!