مستقل شدن همسر

با سلام و خسته نباشید من تصمیم گرفتم تو زندگیم یک سری تغییرات به وجود بیارم میخواستم راهنماییم کنین لطفا ، 25 سال سنمه و 5 ساله زندگی مشترک شروع کردم از همه لحاظ مالی همسرمو تامین کردم و الان شدیدا پشیمونم چون همسرم به این موضوع عادت کرده و دیگه نمیخوام این مدل زندگی کردنو ادامه بدم خیلی سخت و اذیت کننده شده برام ، شاغلم و میخوام یه کاری کنم که دیگه رو حقوق من حساب باز نکنه نمیدونم چطور بگم که بیخیال بشه بدون دعوا نمیگم اصلا کار نکرده یا من و زندگیمونو تامین نکرده اما اگه کم میاورد خیالش راحت بود که من هر جور بوده بهش پول میدم دلم میخواد مستقل بودنو یاد بگیره لطفا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، من دقیقا متوجه مشکل نشدم اما اگرمنتظورتون عدم مسولیت پذیری همسرتون در مورد مسایل اقتصادی در زندگی مشترکتون هست باید بگم بدون بحث یا ایجاد احساسهای ناخوشایند تقریبا این امرناممکنه ، پس از بحث نترسید و بدونید اگر قرار باشه تغییری رخ بده بها و هزینه ای  در پی خواهد داشت و اون اینه که ممکن دیگه شما اون زن خوب و حامی دیده نشید یا بهتون بگن خودخواه یا بی احساس یا پول دوست و.... هستید، شما باید بدونید به دلیلی که من تا باشما صحبت نکنم نمیدونم چه دلایلی و احتمالا چیزی شبیه به اینها میتونه باشه:  احساس مسولیت زیادی وکمال طلبی  یا دلتون میخواسته زن خوب و کمک کننده ای دیده بشید درخر حال شما در مدتی طولانی بیش از وظیفه و تعهدی که بینتون بوده قبول مسولیت کردید وهمین انتخاب شما باعث شده از همسرتون مردی ضعیفتر در بعد مالی بسازید ، البته که ایشون هم مستعد بودند ولی به هر حال این شرایط حال حاضر حاصل انتخاب شما در گذشته بوده پس الان بهترین کار این هست که کم کم هوشمندانه شرایط و تغییر بدید ، انتظار تغییر آنی نداشته باشید ولی زمان رو باز هم نگذارید مثلا بگید در یک بازه چند ماهه مبلغ اضافی که نمیخواهید خرج کنید واز مقداری که الان هزینه میکنید به صفر برسونید. برای اینکار لازمه شما هم هدفمند زندگی کنید مثلا میتونید برای خودتون پس اندازی مثلا به صورت  سرمایه گذاری داشته باشید ، همچنین در مورد مقدار هزینه های منزل و تعهدی که هر کدومتون در این رابطه باهم تعریف کردید باهم صحبت کنید و شفاف از همدیگه درخواست کنید که به تعهدتون پایبند باشید.
در این مورد یک نکته دیگر هم قابل ذکر است: اگر در شروع این تغییرات اگر با کمبودهایی در امکانات مواجه شدید سریعا برای رفع اونها شخصا اقدام نکنید بلکه صبوری کنید تا همسرتون چاره اندیشی کنند و به ایشون زمان بدهید.
وظیفه همسری شما تامین تمام مخارج زندگی نیست اما پذیرش همسرتون از وظیفه های مهم و استحکام بخش زندگی شماست.