پرداخت وام متوفی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 84 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان محترم سایت

ببخشید سوال من اینه در صورتی که کسی مبلغ زیادی وام از بانک بگیره و چندسال ازش بگذره و اون شخص فوت کنه باقی قسط رو در صورتی که حقوق یا امولی نداشته باشه باید فرزندانش پرداخت کنن یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

اقساط و بدهی های شخص متوفی از محل اموالشون پرداخت میشه، اگر اموال کفاف نداند، از بیمه ، مایملک، سهم الارث و تضامینی که هنگام اخذ وام دادن، مبلغ بدهی وصول خواهد شد

تجربه شما

سپاس از وقتی که گذاشتید 😍