عدم علاقه به یادگیری در پسر 22 ماهه

سلام. پسرم 22 ماهشه ولی زیاد علاقه به یادگیری نداره بیشتر دوست داره کارهایی که خودش دوست داره انجام بده پازل و برج مکعب و این جور چیزها خریدم اصلا نمیشینه انجام بده اگه بشینه ام نمیتونه انجام بده فقط دوست داره برجو که من درست کردم خراب کنه خیلی لذت میبره بعد من ندیدم چیزی بزاره زیر پاش بالا بره دستش برسه به جایی ولی اگه وسیله ای باشه میره روش مثلا دستش به اپن برسه خودش ولی نمیزاره . خیلیم جیغ میزنه و همش چیزو پرتاب میکنه و میریزه آب و غذاشو میخوره و بعد بشقابش رو پرت میکنه واقعا دیگه عاجز شدم انگار اصلا علاقه ای به آموزش نداره البته یه نوازد ۵ ماهه ام دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
به نظر میاد که شاید تولد نوزاد جدید باعث بروز رفتارها شده باشه.
از زمانهایی که نوزاد خواب هست برای بودن هرچه تمام تر با پسر ۲۲ ماهه اتون استفاده کنید.موبایل و تلفن و کارخونه و مهمون و.... همه و همه تعطیل و تمام حواس و فکر مامان پیش پسر بزرگتون باید باشه در زمانی که با همدیگه هستید.
در ساعات دیگه هم حتما" ازش بخواهید که توی یک سری کارها که به نوزاد هم مربوط میشه، به مامان کمک کنه و بابت این کمک خیلی ازش تشکر و قدردانی کنید.
زمان بازی ازش بخواهید که فقط و فقط یه بازی رو هم مامان بگه؛ یعنی اگر ۴یا ۵ بازی انجام میدید یکیش  انتخاب مامان باشه و تایم کمی هم بهش اختصاص بدید، ولی حتما" بدید.
اگر هم بیشتر به بازی های حرکتی علاقه داره، هیچ اشکالی نداره. کم کم به بازی های تمرکزی علاقه مند میشه.مخصوصا" اگر برای برنده ی بازی یک جایزه ی کوچولو تعیین کنید.