لزوم مصرف دوفاستون با وجود تخمک گذاری

با سلام و وقت به خیر.  من ۳۲ سالمه و یازده ماهه برای بارداری اقدام میکنم  این ماه ششمه که با دارو اقدام کردم و این ماه دکترم برای من کلومیفن شبی دو عدد از سه تا ۷ تجویز کردن و از روز ۸ تا ده هم روزی یک عدد مریونال زدم  امروز روز ۱۱ سیکل هستم و قراره فردا سونو برم برای تعداد فولیکولا سوال من این است با توجه به اینکه توی ۵ ماه گذشته که با دارو تخمک گذاری داشته ام حتی با لتروزول یا کلومیفن تنها بدون اچ ام جی میخواستم بدونم آیا لازمه که پس از تخمک گذاری باز هم دوفاستون مصرف کنم و اگر لازمه چه مقدار و چند روز بهتره مصرف کنم؟ البته بگم که من حدود دوساله که هر ماه دوفاستوت رو مصرف میکنم و قبلا با این دارو پریودهای منظمی داشتم میخوام بدونم که حالا که تخمک گذاری دارم بازم لازمه مصرف بشه یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
براساس شرایط شما در سونو دارو تجویز میشود. چون سیکل تحت کنترل پزشک است در اکثر موارد داروهای آزادکننده تجویز میشود و بعد برای گرفتن نتیجه بهتر و ساپورت درمانی این دارو ادامه پیدا میکند بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش