ساک حاملگی کوچک تزریق هپارین و سقط

سلام خسته نباشید. من هفته پیش ۲ شنبه رفتم پیش دکترم. گفتن هفته پنجمم. و سونو کردن و ساک حاملگی خیلی کوچکی رو دیدن. با توجه به اینکه من ۲ بار سقط داشتم به خاطر انعقاد خون و دکترم گفتن که باید در زمان بارداری هپارین تزریق کنم. الان از هفته پیش دارم تزریق انجام میدم. سوال من اینه که با توجه به ساک کوچیک ممکنه باز هم مثل قبل مجبور بشم سقط کنم؟ من خیلی نگرانم طاقت یه سقط دیگه ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از وضعیت شما کامل مطلع نیستم و نمی دانم آیا تمام بررسی های لازم را انجام داده اید یا خیر. بهتر است به مراکز درمان ناباروری و سقط مکرر مراجعه کنید تا برای بارداری مشکلی نداشته باشید. روز خوش