تشکیل نشدن قلب در هفته هشتم وتجویز هپارین

سلام دوبار باردار شدم هفته هشتم سقط کردم گفتن قلب تشکیل نشده کلی ازمایش دادم از نظر ایمنی هم سالمم الان گفتن فقط زمان بارداری هپارین باید بزنی  میخواستم بدونم با بوجود هپارین دیگه مشکلی پیش نمیاد ممنون از سایتتون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اكر مشكل شما به خاطر غلظت خون بوده كه در ازمايشات سقط مشخص ميشود پيشكيري مي كند ولي در ساير علل هميشه اين طور نيست