من 7ساله جلوگیری طبیعی دارم.این ماه 10فروردین پری شدم 20فروردین رابطه خیلیییییی مشکوک داشتم .حالا خیلی میترسم .به نظرشما امکان بارداری هست؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

خانمی بسته به اینکه الگوی پریود شما به چه صورت هست تخمکگذاری نیز متفاوت هست . منظور شما از مشکوک رو متوجه نمیشم . ولی در کل روش طبیعی روش پرخطری هست و امکان بارداری در آن بالاست حتی با ترشحات مردانه قبل از انزال.