با سلام و خسته نباشید ممنون از جوابی که عنایت فرمودید خییییییییییییلیییییییییییییییییی فورییییییییییییییییییییییییی دختر من همچنان بی اشتها است و خیلی کم شیر میخوره دخترم 3 ماه و نمیمه است وزن تولد 3100.... قد 49 .... دور سر 35 دو ماهگی وزن 5 کیلو ... دور سر 37.7 20 ابان ... وزنش 5200 8 اذر (سه ماه و نیمگی) ... وزن 5400 ...دور سر 38.8 امروز بردم دکترجدیدکودکان ... یه معاینه انجام داد و گفت که پزشک قبلی یه امپولی به اسم هیدروکورتیزول تزریق کردن که در استخوان های فرزندتون تاثیر گذاشته ... (این تزریق دو بار صورت گرفت و هر بار یک پنجمش تزریق شد) خیلی نگرانم و شدیدا استرس دارم بعد معاینه هم گفت احتمال میدم کمبود کلسیم داشته باشه ... گفت از نظر من سالمه و همه حرکاتش طبیعیه ازمایشات زیر هم براش تجویز شد cbc t3-t4-tsh u/a u/c تو رو خدا کمکم کنید خییییییییییییییلی فوری نیاز به جوابتون دارم دارم از استرس میمیرم در ضمن من طی بارداری هر روز 2 تا امپول پروژسترون و یه شیاف سیکلوژست مصرف میکردم(به مدت 5 ماه) و هر روز 10000 واحد هپارین میزدم ...نکنه از عوارض اون باشه دکتر گفت بچت تا اخر عمرش ریزه میزه میمونه ایا میشه داروی اشتها اور بهش داد ؟ مشکلش حل میشه ؟ نکنه تیروئیدش مشکل داشته باشه و خدایی نکرده زبونم لال ... حتی فکرش دیونم میکنه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مامان عزیز لطفا سوالاتتون رو از هم تفکیک کنید و سوال مربوط به تغذیه رو در بخش تغذیه مطرح کنید تا سریع تر پاسختون رو دریافت کنید و خدای نکرده سوالتون بی پاسخ نماند.