چاقی موضعی و تناسب اندام

من قصد لاغری داشتم میخواستم کمکم کنید وزنم 71 هست و قدم 163 و یک زایمان سزارین داشتم چاقی من در شکم و پهلو ران هایم هست و توی قسمت ران و باسن سلولیت دارم لطفا کمکم کنید همچنین سینه هام پس از شیردهی افتاده شده چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام

سلولیت با دستگاه از بین میره و با تغذیه و رژیم امکانپذیر نیست

در مورد وزنتون هم اضافه است که طبیعتا نیاز به رژیم غذایی هست

در مورد سینه ها لیفت سینه یا پروتز

موفق باشید