بارداری و درد موضعی شکم

من هفته ٢٤ بارداری ام دو روزه يه قسمت خيلی كوچيک اندازه يه سكه زير دلم درد ميگيره. فقط همون نقطه وقتی دست ميزنم بهش درد ميگيره البته درد شديد نيست به نظرتون چرا اينطوريه؟ هفته قبل دكتر بودم مشكلی نبوده گاهی هم شايد يک يا دوبار در روز بچم خودشو سفت ميكنه و نسبت به يه هفته قبل هم حركتاش آروم شده البته حركت داره مدام فقط آهسته شده چكار بكنم؟

لازمه بگم بارداری اولمه

طول سرويكسم تو هفته ٢١ ، ٣٠ بوده و دكترم بهم شياف پروژسترون داده كه يه شب در ميان استفاده ميكنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نباید روی شکم خود را با دست فشار دهید طبیعی است به علت فشاری که با دست وارد می کنید کمی درد احساس کنید آن هم فشاری است که جنین به احشاء داخل شکم شما وارد می کند اگر انقباضات رحمی به همراه درد داشته باشید نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید